2021 Yılında 823 Nikah Kıyıldı

Kapaklı Belediyesi Evlendirme Memurluğunda 2021 yılında 41’i yabancı olmak üzere 823 çift kıyılan nikâhla hayatlarını birleştirdi. Zaman zaman nikah törenlerine katılarak çiftlerin nikahlarını da kıyan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Tüm çiftlerimize mutlu ve huzurlu bir evlilik hayatı diliyorum.” dedi.

2021 Yılında 823 Nikah Kıyıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Ocak 2022 Pazartesi 11:55

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde hizmetlerini sürdüren Kapaklı Belediyesi Evlendirme Memurluğu verilerine göre 2021 yılında 41’i yabancı olmak üzere 823 nikah işlemi gerçekleştirildi. Nikah işlemleri, sosyal mesafe, temizlik ve hijyen koşulları dikkate alınarak kısıtlı sayıda kişiyle gerçekleştirildi.

“MUTLU VE HUZURLU BİR EVLİLİK HAYATI DİLİYORUM”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Atatürk Kültür Merkezimiz içerisinde daha ferah bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet veren Evlendirme Memurluğumuz nikah işlemleri için başvuran çiftlerin gerekli evrakları teslim etmelerinin ardından kısa süre içerisinde nikah işlemlerini gerçekleştiriyor. Pandemi tedbirlerine dikkat edilerek kısıtlı sayıda kişinin katılımıyla yapılan nikahlara zaman zaman katılarak çiftlerimizin mutlu günlerinde yanlarında oluyor, nikahlarını kıyıyorum. 2021 verilerimize göre memurluğumuzda 41’i yabancı olmak üzere 823 nikah işlemi yapıldı. Tüm çiftlerimize mutlu ve huzurlu bir evlilik hayatı diliyorum.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.