21 çöp konteyneri yerini aldı

Yerüstü çöp konteynerleri Çerkezköy caddelerindeki yerlerini almaya devam ediyor

21 çöp konteyneri yerini aldı
03 Ekim 2015 Cumartesi 13:23

DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar kapsamında arızalı ve yerin altına tam olarak oturtulamayan yeraltı çöp konteynerlerinin kaldırılıp yerlerine yerüstü çöp konteynırları yerleştirme işlemi devam ediyor.

3 KONTEYNER DEĞİŞİME GİTTİ

İhaleyi alan firma tarafından posta posta gönderilen yerüstü çöp konteynerleri Çerkezköy caddelerindeki yerlerini almaya devam ediyor. Şu ana kadar 24 yerüstü çöp konteynerinin 21’i belirlenen bölgelere yerleştirilirken, 3 konteyner arızalı oldukları için değişime gönderildi.

YERALTI KONTEYNERLERİ BAKIMA ALINACAK

Yerüstü çöp konteynerlerinin gelmesiyle boşa çıkan yeraltı çöp konteynerleri ise anlaşılan firmayla bakımları yapıldıktan sonra İlçenin uygun görülen bölümlerine yerleştirilecek.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.