21 öğretmen açığa alındı

15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında başlatılan FETÖ operasyonları kapsamında Çerkezköy’de 1’i Müdür Yardımcısı olmak üzere 21 Öğretmen açığa alındı. Açığa alınan Milli Eğitim personeli hakkında soruşturma açılacağı öğrenildi.

21 öğretmen açığa alındı
23 Temmuz 2016 Cumartesi 14:13

AÇIĞA ALMALAR ÖZEL OKULLARI DA KAPSIYOR
FETÖ operasyonu kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı çalışanlarına yönelik başlatılan çalışma sürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki açığa almalar özel okulları da kapsıyor. Bu çerçevede 15 bin 200 personelin dışında özel kurumlarda çalışan 21 bin öğretmenin de lisansı iptal edildi. Bunların büyük kısmının Gülen cemaatinin okullarında olduğu bildiriliyor. Böylece darbe girişiminin ardından 36 bin 200 kamu personeli ve öğretmen açığa alınmış oldu.
AÇIĞA ALINDILAR
Çerkezköy’de ise çeşitli okullarda görev yapan 1’i Müdür Yardımcısı olmak üzere toplam 21 öğretmen açığa alındı. Öte yandan açığa alınan milli eğitim personeli hakkında soruşturma açılacağı öğrenildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asım VURAL - 8 yıl önce
Bu sayı Çerkezköy için çok az.En az 250 olmalıydı.Basın olarak bilirsiniz ki bir kaç yıl evvel nasıl gövde gösterisi yaparlardı.Sadece 1 müdür olur mu? Bütün müdürler o tezgahtan geçtiler.
Avatar
çiçek - 8 yıl önce
düne kadar can ciğer kuzu sarması olanlar şimdi tüh kaka oldu. kandırıldık....