23 Nisan şiir yarışması ödülleri verildi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenlenen 23 Nisan konulu Resim yarışmasının halk oylaması sonuçları belli oldu

23 Nisan şiir yarışması ödülleri verildi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Nisan 2020 Cuma 11:20


İki kategoride düzenlenen 23 Nisan konulu Resim yarışmasına 4-7 Yaş Kategorisi’nde 100 kişi, 8-12 Yaş Kategorisi’nde ise 130 çocuğumuz katıldı. Çerkezköy Belediyesi’nin Facebook sayfasında 22 Nisan Çarşamba günü saat 00.00’da sona eren halk oylaması sonucunda 4-7 Yaş Kategorisi’nde yaptığı resim 1824 beğeni alan Doğa Özcan 1. olurken, 1695 beğeni alan Defne Akarsu ikinci, 1166 oy alan Rana Teker üçüncü oldu. 8-12 Yaş Kategorisi’nde ise yaptığı resim 1032 beğeni alan Gülsima Karakoç 1. olurken, 1009 beğeni alan Yunus Emre Turan ikinci, 679 beğeni alan Hüseyin Tuna Hamarat ise üçüncü oldu. 

  KATILAN TÜM ÇOCUKLARIMIZA HEDİYE SETLERİ ULAŞMAYA BAŞLADI
  Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan konulu Resim yarışmasına katılan tüm çocuklara Türk Bayrağı, yap-boz, maske ve dezenfektandan oluşan hediye paketleri Belediye Başkanımız Vahap Akay ve Belediye görevlilerimiz tarafından çocuklarımızın evlerine götürülerek, teslim edilirken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bağımsızlığımızın teminatı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız nedeni ile düzenlediğimiz ’23 Nisan’ konulu Resim yarışmamıza katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyor, gözlerinden öpüyorum. Ellerine, emeklerine sağlık. Ayrıca Çerkezköy Belediyemizin Facebook hesabında yapılan halk oylamasına katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum“ dedi.
  RESİM YARIŞMAMIZA KATILAN 
  TÜM ÇOCUKLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
  Yapılan halk oylamasının 22 Nisan gecesi saat 00.00’da sona erdiğini ve 4-7 Yaş Kategorisi’nde yaptığı resim 1824 beğeni alan Doğa Özcan’ın 1., 1695 beğeni alan Defne Akarsu’nun 2., 1166 oy alan Rana Teker’in de üçüncü olduğunu belirten Akay, “8-12 Yaş Kategorisi’nde ise yaptığı resim 1032 beğeni alan Gülsima Karakoç 1. Olurken; 1009 beğeni alan Yunus Emre Turan ikinci, 679 beğeni alan Hüseyin Tuna Hamarat ise üçüncü oldu. Yarışmamıza katılan tüm çocuklarımıza ve dereceye giren yavrularımıza teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, iyi bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
  DERECEYE GİRENLERE TABLET VE BOYAMA SETİ HEDİYE EDİLDİ
  23 Nisan konulu Resim yarışmasına katılan tüm çocuklarımıza Türk Bayrağı, yap-boz, maske ve dezenfektandan oluşan hediye paketlerinin teslim edilmeye başlandığını belirten Akay, “Ayrıca 2 farklı kategoride yapılan yarışmamızda dereceye giren çocuklarımıza tablet ve boyama seti de hediye ettik” diyerek sözlerini tamamladı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.