23 Nisan Tırı ile coşkusu evlere taşındı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi kısıtlamaları kapsamında kentimizde, marşlar ve çocuk şarkıları eşliğinde dolaşan 23 Nisan Tırı ile coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Tırı ile coşkusu evlere taşındı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Nisan 2021 Pazartesi 11:40


Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlatılan 23 Nisan Tırı, kentimizde sokak sokak gezerek bayram coşkusunu evlere taşıdı. Çocuklar, tüm neşeleriyle evlerinin önünden, pencere ve balkonlarından bu coşkulu eğlenceye eşlik etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 101'inci yıl dönümünde pandemi nedeniyle meydanlar boş kalsa da Çerkezköy Belediyesi, hazırladığı 23 Nisan Tırı ile kutlamalara bu yıl da renk kattı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" dedi. Animasyon ekiplerinin gösterileriyle de renklenen 23 Nisan Tırı’ndan Çerkezköylü hemşerilerini selamlayan Çerkezköy Başkanı Vahap Akay, çocuklara Türk Bayrağı hediye ederken; Çerkezköylüler de evlerinin balkonlarından ve pencerelerinden alkışlarıyla ve Türk Bayraklarıyla korteje eşlik ederek 23 Nisan coşkusuna ortak oldu.
   Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve sevincini yaşadıklarını kaydeden Akay, "Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacak ve nice 23 Nisan'ları milletçe, coşkuyla, sağlık ve mutluluk içinde kutlamaya devam edeceğiz" dedi.
GEZİCİ BAYRAM TIRIMIZ İLE SOKAK SOKAK GEZDİK
   "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm kahramanlarımızı saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyorum" diyerek açıklamalarını sürdüren Akay, “Salgın nedeniyle dünya, sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Bu zorlu süreç, bizim bir ve beraber olmamıza engel olamaz. Bu yıl da gezici bayram tırımız ile sokak sokak gezerek bayram sevincini yaşadık. Çocuklarımızın içindeki bu coşku ve heyecan var oldukça, Ata’mızın ilkeleri ışığında daha güçlü bir Türkiye için adım adım ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.