23 proje kamuoyuna tanıtıldı

Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan 23 adet TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı projesi dün düzenlenen sergi ile tanıtıldı. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve protokol üyeleri, 12 araştırma, 3 inceleme, 8 tasarım olmak üzere toplam 23 projeyi tek tek inceledi.

23 proje kamuoyuna tanıtıldı
20 Mayıs 2019 Pazartesi 16:36

ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
TUBİTAK 4006 Bilim fuarına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Murat Kıroğlu yaptığı konuşmasında “Açılışını yapacağımız fuarımızda 12 araştırma, 3 inceleme, 8 tasarım olmak üzere toplam 23 proje yer almaktadır. Proje sorumlumuz Hasan Kurtuluş öğretmenimize ve görev alan toplam 75 öğrencimizin hepsine tek tek teşekkür ediyoruz” dedi.
PROJELERİ TEK TEK İNCELEDİLER
Okul Müdürü Murat Kıroğlu’nun konuşmasının ardından fuarın açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Daha sonra katılımcılar Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı için hazırlamış oldukları projeleri tek tek incelediler. 23 proje arasında en dikkat çeken projeler hijyenik çöp robotu ve hırsız tespit eden halı olurken, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş öğretmen ve öğrencileri tek tek tebrik ettiler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.