24 Derslikli Okulun Temel Alma İşleri Başladı

Tekirdağ Valiliği ve Türk Metal Sendikası tarafından imzalanan protokolle Kapaklı’ya kazandırılan 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temel alma işleri başladı.

24 Derslikli Okulun Temel Alma İşleri Başladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Nisan 2022 Salı 22:34

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile gerçekleştirdiği görüşmeler ve istişareler neticesinde Kapaklı’ya Türk Metal Sendikası tarafından 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kazandırılıyor.

2021 yılının Haziran ayında Tekirdağ Valiliği’nde imzalanan protokolün ardından 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temel alma çalışmaları başladı.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türk Metal Sendikası ile yapılan protokolle ilçemize kazandırılacak olan 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temel alma çalışmaları başladı. Bu okulun ilçemize kazandırılmasından önemli katkıları olan TMS Genel Başkanı Pevrul Kavlak Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum. Kısa süre zarfında yapılıp, teslimi yapılacak okulumuzda kalifiyeli personelin yetişeceği, meslek sahibi olan öğrencilerimiz mezun olacak. Katkıda bulunan, emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Kapaklımıza hayırlı olsun”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.