24 Derslikli Ortaokulun Protokolü İmzalandı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in MTB İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tijen Tuscuoğlu ile gerçekleştirdiği görüşmeler ve istişareler neticesinde firma tarafından Kapaklı’ya kazandırılacak olan 24 derslikli ortaokulun protokolü Tekirdağ Valiliği'nde imzalandı.

24 Derslikli Ortaokulun Protokolü İmzalandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Mart 2022 Cuma 11:41

Protokol imza törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu ve MTB İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tijen Tuscuoğlu katıldı.

İNAN MAKİNA TARAFINDAN YAPILACAK

Protokol kapsamında Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan MTB İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş adına Yönetim Kurulu Başkanı Tijen Tuscuoğlu tarafından 24 derslikli ortaokul binası yapılacak. Protokol töreninde konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım okulun hayırlı olmasını temenni ederek, hayırseverlere teşekkür etti. İnan Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Dinçer Alkan ise “İnan Makinanın kurucusu rahmetli Mehmet Tuzcuoğlu’nun hep gayelerinde vardı okul inşa etmek, vasiyetidir. Hayırlısıyla elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi.

“KAPAKLIMIZA BİR EĞİTİM YUVASI DAHA KAZANDIRIYORUZ”

Protokolle ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı’daki çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlamak adına yeni bir eğitim yuvası daha kazandıracak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Başkan Çetin, “Artan derslik ihtiyacımıza bağlı olarak devlet-hayırsever işbirliğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda bugün yaptığımız protokolle Kapaklımıza bir eğitim yuvası daha kazandırıyoruz” dedi.

“HAYIRLI OLMASINI DİLİYOR, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Daha önce girişimleri neticesinde hayırsever iş insanı Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak tarafından Kapaklı’ya 21 derslikli Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu kazandırıldığını ifade eden Başkan Çetin, “Yine yakın zamanda Türk Metal Sendikası tarafından kentimize kazandırılacak 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve atölyelerin protokolü imzalamıştık. Bugün de girişimlerimiz doğrultusunda ilçemizin önemli firmalarından MTB İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından ilçemize kazandırılacak 24 derslikli ortaokulun protokolünü imzaladık. Okulumuzun şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyor, MTB İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tijen Tuscuoğlu Alkan ve yönetimi ile emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.