2700 paket kaçak sigara ele geçirildi

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri aldıkları istihbaratı değerlendirerek 2 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirmeyi başardı.

2700 paket kaçak sigara ele geçirildi
29 Ekim 2014 Çarşamba 07:50

ASAYİŞ EKİPLERİ KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, badrolsüz kaçak sigara satışına yönelik olarak yapılan çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Gelen bir istihbaratı değerlendiren Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, A.Ç. isimli şahsın Fatih Mahallesi’nde bulunan işyerinde ve Bağlık Mahallesi’nde bulunan ikametinde yapılan aramalar neticesinde 2700 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

MÜCADELE AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEK
İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nden yapılan açıklamada, “Ülkemiz ekonomisine ve insan sağlığına büyük zarar veren kaçakçılık ile etkin mücadele kapsamında gümrük kaçağı sigara ticareti yapan şahıslara karşı mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.