29 Ekim'de Ceceli Konseri var

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Mısır ve Suriye'deki olaylar nedeniyle Ak Parti Genel Merkezi'nce partili belediyelere gönderilen talimat nedeniyle ertelenen Mustafa Ceceli konserinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştirileceğini açıkladı

29 Ekim'de Ceceli Konseri var
19 Ekim 2013 Cumartesi 07:38

Mısır ve Suriye'de yaşanan olaylar nedeniyle ertelenen Mustafa Ceceli konseri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yapılacak.
ERTELENEN CECELİ KONSERİ YAPILACAK
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, makamında düzenlediği basın toplantısı ile daha önce ertelenen Mustafa Ceceli konseri ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Ertem, "29 Ekim'in Türk Milleti için anlamı büyük. Bizim için bir anlamı daha var. Çerkezköy'ün de kurtuluş günü. Çerkezköy Belediyesi olarak yaz aylarında 5 konser planlamıştık. Ama Suriye ve Mısır'daki olaylar nedeniyle Ak Parti Genel Merkezi konserlere izin vermemişti. Kurtuluş ve kuruluş günümüz olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ertelediğimiz Mustafa Ceceli konserini düzenleyeceğiz."
KONSER YENİ OTOPARK ALANINDA YAPILACAK
Başkan Ali Ertem, Mustafa Ceceli konserinin Belediye tarafından yapılan yeni otoparkın bulunduğu alanda yapılacağını söyledi. Başkan Ertem, "Yeni yaptığımız otoparkın üstünde Vize Giyim'in bulunduğu o alanda yapacağız. Konsere kadar alanda düzenlemeler yapılacak. Hem yeni alanın tanıtımı olacak hem de konser düzenlemiş olacağız. Konserle ilgili olarak arkadaşlarımız afiş ve duyurular önümüzdeki günlerde ayrıca yapacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.