3. Başkan Yardımcısı Halimoğlu oldu

20 yılı aşkın süredir Çerkezköy Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev alan Şevket Halimoğlu, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı

3. Başkan Yardımcısı Halimoğlu oldu
09 Şubat 2013 Cumartesi 08:06

Çerkezköy Belediyesi’nde 1993 yılında göreve başlayan ve o günden bu yana belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapan Şevket Halimoğlu, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

1993’TE BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi’nde ki görevine 1993 yılının Ocak ayında Veteriner Hekim olarak Başlayan Şevket Halimoğlu, aynı zamanda Mezbaha Veteriner Hekimi ve Sorumlusu görevini de yürüttü. Aynı zamanda 12 yıl Belediye Encümen Üyeliği görevine devam eden Şevket Halimoğlu, 2011 yılından bu yana da vekaleten Veteriner İşleri Müdürlüğü ve, 1.5 yıldan bu yana vekaleten Sağlık İşleri Müdürlüğü görevini sürdürüyordu.

3. BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Halimoğlu, son olarak Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanırken, Halimoğlu ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı sayısı da üçe çıktı. Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren diğer iki isim ise Gökhan İnce ve Habip Bilgin.

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM

20 yıl boyunca Belediyede sürdürdüğü görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını kaydeden Şevket Halimoğlu, “Bundan sonra da hem Çerkezköy’de yaşan vatandaşlar, hem de belediye için en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğim. Beni bu göreve layık gören Belediye Başkanı Ali Ertem’e de teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.