3 bin fidanın dikimi tamamlandı

Ekonomiye verdiği katma değerin yanı sıra aynı zamanda çevreci bir OSB olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) çevre için önemli bir projeyi daha hayata geçirdi

3 bin fidanın dikimi tamamlandı
11 Eylül 2017 Pazartesi 15:27

37 DÖNÜMLÜK ALANA DİKİLDİ
ÇOSB ile Çerkezköy arasında kalan Kavak Dere mevkiinde yaklaşık 37 dönümlük alanda yeşillendirme ve düzenleme çalışması başlatan ÇOSB burada 3 bin fidan dikimini tamamladı.
ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI
Trakya’nın iklimine elverişli olarak özel seçilen fidanların ilki ÇOSB Yönetim Kurulunun katıldığı bir törenle geçtiğimiz aylarda toprakla buluşmuştu. Törenin ardından ÇOSB Bölge Müdürlüğü Bahçe ve Ziraat Şefliğinin ekipleri tarafından yürütülen hummalı çalışmalar sonucunda çalışmalar tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından fidanların bakım çalışmaları da başlatıldı. Daha önceden boş olan arazi yeni bir görünüme kavuştu.
3 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDUK
Konuyla ilgili ÇOSB tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Önceki yıllarda 100 bin fidan dikimini tamamlayan Bölgemiz yeni fidan dikimi projelerine başladı. Çerkezköy OSB tarafından oluşturulan 37 dönümlük bu rekreasyon alanında, 3 bin fidanı toprakla buluşturduk. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, Çerkezköy OSB çevreci bir OSB olup, bunun gereklerini yerine getirmektedir.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.