3. dönem sınav sonuçları bugün açıklanıyor

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 23 – 24 Ağustos 2014 tarihinde yapılan Açık Lise 3. Dönem Sınav sonuçlarının bugün açıklanacağını duyurdu. Ek sınav başvurularının 15-16 Eylül'de alınacağı duyurulurken ek sınavın ise 27 Eylül'de Tekirdağ'da yapılacağı duyuruldu

3. dönem sınav sonuçları bugün açıklanıyor
15 Eylül 2014 Pazartesi 08:08

23-24 Ağustos 2014 tarihinde yapılan 3'üncü dönem sınav sonuçları bugün saat 10:00'da açıklanıyor
EK SINAV BAŞVURULARI
15-16 EYLÜL'DE
Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, 3'üncü dönem sonunda mezuniyet aşamasına az bir kredisi kalmış veya bir üniversiteyi  kazanmış ama mezun olamamış 8'inci dönem ve üzeri öğrenciler için 27 Eylül tarihinde 2 oturum halinde Büyükşehir statüsündeki iller ve coğrafi duruma göre belirlenen bazı illerde bir ek sınav yapılacağı belirtildi. Ek sınav başvurularının ise 15-16 Eylül tarihlerinde alınacağı duyuruldu.
YENİ VE NORMAL KAYIT
YAPILMAYACAK
Ek sınavla ilgili detaylı açıklamaların ek sınav başvuru kılavuzunda yapılacağı belirtilirken ek sınav başvurularının yapıldığı tarihlerde yeni kayıt ve normal kayıt yenileme işlemlerinin yapılmayacağı duyuruldu.
KAYIT YENİLEMELER EK SINAV
SONUCUNA GÖRE YAPILACAK
Mezun olamayan veya ek sınav başvuru şartlarını taşımayan öğrenciler için 2014-2015 1'inci  dönem kayıt yenileme işlemlerinin 18 Eylül tarihinde başlayıp 24 Ekim tarihinde de sona ereceği belirtildi. Bununla ilgili 17 Eylül'de kayıt yenileme kılavuzunun yayınlanacağı duyuruldu. Ek sınava başvuran öğrencilerin 2014 2015 Öğretim yılı 1. Dönem kayıt yenilemelerini ek sınav sonucuna göre yaptıracakları da belirtildi.
SINAV MERKEZLERİ
27 Eylül tarihinde 2 oturum halinde gerçekleşecek olan ek sınavların merkezleri ise şu şekilde;İstanbul Kadıköy, Sultanbeyli, Ümraniye, Kartal, Beyoğlu, Bahçelievler, Esenler, Avcılar, Fatih,Tekirdağ Süleymanpaşa (Merkez).
AÇIK LİSE KAYITLARI
18-26 EYLÜL ARASINDA
Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan duyuru da ayrıca Açık Lise yeni kayıtlarının 18 Eylül ile 26 Eylül tarihleri arasında yapılacağı ve kayıt yenilemelerin ise 18 Eylül ile 24 Ekim tarihleri arasında  yapılacağı duyuruldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.