3. Genel Cerrah göreve başladı

Doktor kadrosunu hergeçen gün güçlendiren Özel Optimed Güven Hastanesi'nde 3. Genel Cerrah Uzmanı da göreve başladı.

3. Genel Cerrah göreve başladı
28 Kasım 2007 Çarşamba 09:06

Çorlu 4D Millet Hastanesi Genel Cerrahlarından Dr. Celal Bölükbaşı, artık Çerkezköy Optimed Güven Hastanesi'nde çalışıyor.

3. CERRAHTA BAŞLADI

Bir yandan atılımlarını sürdüren Güven Hastanesi, diğer yandan da doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hastane Başhekimi Dr. Ayhan Arslan ve 2. Genel Cerrah Vehibe Işık'ın ardından 3.Genel Cerrah ta Optimed Güven Hastanesi'nde çalışmaya başladı. 1997 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olan Genel Cerrah Dr. Celal Bölükbaşı, ihtisasını 2003 yılında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamladı.

Oaha sonra Tekirdağ Özel Yaşam Hastanesi, İstanbul JFK Hospital Hastanesi ve Çorlu 4D Millet Hastanesi'nde görev yapan Genel Cerrah Dr. Celal Bölükbaşı, artık Optimed Güven Hastanesi'nde hasta kabul edecek.

Çerkezköy'de görev yapacak olması nedeni ile çok mutlu olduğunu belirten Genel Cerrah Celal Bölükbaşı, safra kesesi mide, bağırsak rahatsızlıkları, meme hastalıkları, guatır, basur vb. rahatsızlıklarda vatandaşların şikayetlerine çözüm üretmeye çalışacağını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.