3 okulda ‘Çerkezköy Okuyor’ projesinin sınavı yapıldı

İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinasyon birimi tarafından gerçekleştirilen ‘Çerkezköy Okuyor’ kitap okuma yarışmasının sınavı yapıldı

3 okulda ‘Çerkezköy Okuyor’ projesinin sınavı yapıldı
20 Nisan 2015 Pazartesi 18:45

 BİN 600 ÖĞRENCİ TER DÖKTÜ

İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinasyon birimi ‘Çerkezköy Okuyor’ yarışmasının sınavını yaptı. Saat 10.00’da Nurullah Narin Ortaokulu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Anadolu Lisesi ve 75.Yıl Ortaokulu’nda başlayan sınavda ortaokul öğrencileri ter döktü. Sınavda yakalık bin 600 öğrenci ter döktü.

AMAÇ KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMAK

Proje Koordinasyon Birimi yetkilileri yaptıkları açıklamada, proje ile amaçlarının çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırmak olduğu ifade edildi. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ise yaptığı açıklamada, “Sınavda ilk 3’ giren öğrencilerimize laptop, 4’ncü, 5’nci ve 6’ncı olan öğrencilerimize Tablet, 7’nci, 8’nci ve 9’ncu olan öğrencilerimize bisiklet, 10’ncu, 11’nci ve 12’nci olan öğrencilere ise çeyrek altın hediye edilecektir. İlk 80’e giren öğrencilerimiz için de kültür gezisi düzenlenecek” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.