3 puan 3 golle geldi

Süper Amatör Lig'de dördüncü hafta maçları tamamlanırken temsilcimiz Çerkezköyspor Ergene Belediyespor'a konuk oldu. Karşılaşmada gol düellosu yaşanırken, iki kez geriye düştüğü maçta mücadeleyi bırakmayan temsilcimiz Çerkezköyspor sahadan 3-2'lik skor ile galip ayrılmayı bildi

3 puan 3 golle geldi
19 Kasım 2014 Çarşamba 07:24

POZİSYONLARDAN YARARLANAMADIK

Maçın başlama düdüğü ile karşılaşmaya hızlı başlayan ve rakip sahada üstünlüğünü kabul ettiren temsilcimiz Çerkezköyspor maçın ilk 15 dakikasında rakip kalede daha çok pozisyon olan taraftı. Dakikalar 10’nu gösterdiğinde ceza sahası önünde topla buluşan Serkan Akyüz’ün şutunu Ergene kalecisi aynı güzellikte çıkardı. Üst üste bulduğu pozisyonlardan yararlanamayan Çerkezköyspor skor üretemedi.

İLK GOL ERGENE BELEDİYESPORDAN GELDİ

Çerkezköyspor’un rakip yarı sahada çok adamla hücum etmesinden yararlanan Ergene Belediyespor 22. Dakikada yakaladığı kontra atakla Çerkezköyspor filelerini havalandırarak mücadelede 1-0 öne geçti. Golün ardından sert savunma yapan Ergene Belediyespor, Çerkezköyspor’a fazla direnemedi.

DÖNEN TOPU TAMAMLADI 1-1

Geriye düştükten sonra rakip kalede eşitlik sayısı arayan temsilcimiz Ergene savunmasını bunalttı. Dakikalar 34'ü gösterdiğinde Çerkezköysporlu Serkan Akyüz sağ kanattan gelişen atakta top ile buluştu. Topu kaleye gönderen Serkan, kaleciyi geçemezken dönen topu takip eden Uğur şık bir vuruş ile topu ağlara gönderdi ve durumu 1-1'e getirdi.

İLK YARI 1-1 SONA ERDİ

Golün ardından gelişen pozisyonlarda iki takımda üstünlük sayısını yakalayamadı ve her iki takımda soyunma odasına 1-1’lik skorla girdi.

KONTRA ATAKTA GOLÜ BULDULAR

Mücadelenin ikinci yarısının başlama düdüğü ile temsilcimiz Çerkezköyspor yeniden rakip sahada çok adamla hücum yaparken savunmasında boşluklar verdi. Dakikalar 53’ü gösterdiğinde Çerkezköyspor'un savunmada verdiği boşluktan yararlanan Ergene Belediyespor kontra atakta bulduğu gol ile 2-1 öne geçti.

MUHARRREMİN SERT ŞUTU BERABERLİĞİ GETİRDİ

Golün ardından oyun disiplininden kopmayan ve rakip takımı tekrar baskısı altına alan Çerkezköyspor 65. dakikada eşitliği yakaladı. Ceza sahası dışında topla buluşan Muharrem kaleyi karşısına alarak sert şut çıkardı ve topu ağlarla buluşturdu. (2-2)

SKOR 3-2 OLDU

Maçta ikinci kez eşitliği sağlayan Çerkezköyspor bu sefer üstünlük sayısı için yüklendi. Dakikalar 80’i gösterdiğinde hücum yönüne göre sol kanattan içeri doğru top süren Abdi'nin, orta şut karışımı gönderdiği top kaleyi buldu ve yeşil beyazlı ekip skoru 3-2’ye getirdi.

3 PUAN 3 GOLLE GELDİ

Mücadelenin son dakikalarında başka gol olmayınca Çerkezköyspor dördüncü haftada 3 puanı 3 golle alarak puanını 6’ya yükseltti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.