3 vanadan çorba akmaya başladı

Çerkezköy Belediyesi’nin vatandaşların hizmetine sunduğu‘İkram Çeşmesi’ Pazartesi günü saat 06.00 itibari ile faaliyete geçti. İkram Çeşmesi’nin ilk günü nedeni ile sabahın erken saatlerinde vatandaşlara çorba ikram eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Her sabah ikram çeşmemizden işe giden işçilerimiz ve okula giden öğrencilerimiz için çorba akacak” dedi

3 vanadan çorba akmaya başladı
09 Şubat 2015 Pazartesi 17:04

 VATANDAŞLAR ÜCRETSİZ ŞEKİLDE FAYDALANACAK

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Anfi Tiyatro yanında hizmete açılan ikram çeşmesinde işe giden işçiler ile okula giden öğrencilerin çorba içebileceğini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay,  "Sabah erken saatlerde uyanarak, okuluna, işine koşturan vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz. Bu yüzden İkram Çeşmesi’ni hizmete sokarak tamamen ücretsiz bir şekilde vatandaşlarımızın bu hizmetten faydalanmasını istedik" açıklamasında bulundu.

BELEDİYENİN SICAK ŞEVKATİNİ ÇORBA VASITASI İLE HİSSEDECEKLER

Akay, İkram çeşmesinde en geç saat 06.30’da çorbanın hazır olacağını ve vatandaşların çeşmedeki çorba bitene kadar içebileceklerini belirterek, “Her gün çorba dağıtımımız olacak. Üç vanası olan bu çorba çeşmesinden vatandaşlarımız her sabah 06.30 ile 09.00 saatleri arasında ücretsiz olarak çorbalarını içebilecek. Hem öğrencilerimiz, hem de sanayi bölgesi olan ilçemizde işlerine giden işçilerimiz sabah okul ve işlerine giderken Belediyemizin sıcak şefkatini çorba vasıtası ile hissedecekler” dedi.

HER GÜN DEĞİŞİK ÇORBA ÇEŞİTLERİ AKACAK

İkram çeşmesinden her gün değişik çorba çeşitlerinin akacağını sözlerine ekleyen Vahap Akay, “Her gün çorbanın bitmesi ile birlikte temizliği yapılan çeşmenin hijyeni için gerekli özen mutlaka gösterilecek" diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.