30 Ağustos özel çekilişine akın ettiler

Çerkezköy’de Milli Piyango İdaresi'nin 5 milyon lira ikramiyeli 30 Ağustos özel çekilişli biletlerin satışa çıkartılmasının ardından vatandaşlar bayilere akın etti. Seyyar Milli Piyango bayileri 30 Ağustos özel çekiliş biletlerinin satışlarının büyük ilgi gördüğünü ifade ettiler.

30 Ağustos özel çekilişine akın ettiler
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Ağustos 2019 Perşembe 13:06

ŞANSINI DENEMEK İSTEYENLER BAYİLERE KOŞTU
Çerkezköy’de 26 yıldır seyyar milli piyango bayiliği yapan İsmail Garip her özel çekilişte olduğu gibi milli piyangonun 30 Ağustos Zafer Bayramı özel çekilişinde bu yılki büyük ikramiyenin 5 milyon TL olması nedeniyle vatandaşların ilgisini çektiğini belirtti. İsmail Garip, “Milli Piyango’nun bu yılki 30 Ağustos özel çekilişi için koyduğu 5 milyon TL’lik büyük ikramiye vatandaşların ilgisini çekiyor ve bu büyük ikramiyeyi kazanarak hayallerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar Milli Piyangonun bu özel çekilişine de büyük ilgi gösteriyor. Hayallerini gerçekleştirme düşüncesinde parası olanlar seri bilet alıyor. Herkes hayallerini gerçekleştirme peşinde. Tavsiyem biletler tükenmeden hayallerinizi gerçekleştirmek isteyenler bir bilet alsın çıkmaz demeyin belki size çıkabilir. Bu yıl 30 Ağustos Özel Çekiliş biletleri çeyrek bilet 10 TL, yarım bilet 20 TL ve tam bilet de 40 TL’dir. Bir bilet alarak şans denemekte fayda var” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.