30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde kazanılan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yılı dolayısıyla çelenk töreni düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Ağustos 2021 Pazartesi 12:36

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sabah 09.30’da Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunmaları, saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.


  Çelenk töreninin ardından geçit töreni düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından  günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu. Daha sonra Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Topluluğu’nun gösterileri ile program devam etti. Program, Çerkezköy 3’üncü Zırhlı Tugay Komutanlığı askeri birliklerinin tören geçidi ile sona erdi.


   Kutlama programına Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcılarımız Nedim Yılancı ve Enver Bayram, Belediye Meclis Üyelerimiz, siyasi partilerin ilçe başkanları, resmi kurum ve kuruluş temsilcileri, askeri erkan, gazilerimiz, şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.