30 Ağustos zaferi özgürlük ve bağımsızlık bayrağıdır

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü yayımladığı mesajda 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

30 Ağustos zaferi özgürlük ve bağımsızlık bayrağıdır
29 Ağustos 2017 Salı 18:10


95. YILDÖNÜMÜ

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü’nün kutlama mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türk tarihinin en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95’inci yıldönümü kutlu olsun.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KURULUŞUNUN BAŞLANGICI

Tüm dünyaya; Türk milletinin esir edilemeyeceğinin bir kez daha gösterildiği ve adeta bir kahramanlık dersi verildiği bu kutlu gün, aynı zamanda çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin de kuruluşunun başlangıcı olmuştur.

BÜYÜK BİR ZAFER

Bu büyük savaş, ülkemizin geleceği için binlerce şehidin, birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlık meşalesini sonsuza dek sönmemek üzere yaktığı büyük bir zaferdir.

LAİK, ÇAĞDAŞ CUMHURİYETİMİZİ YAŞATMAK, EN BÜYÜK SORUMLULUĞUMUZDUR

30 Ağustos ruhunu geleceğe taşıyabilmek, zaferi kazanmak için büyük bedeller ödeyen güzel yurdumuza ve bağımsızlığımıza her anlamda sahip çıkabilmek için; laik, çağdaş Cumhuriyetimizi yaşatmak, en büyük sorumluluğumuzdur.

30 AĞUSTOS ZAFERİ’Nİ YAŞATMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Kurtuluş Savaşımızın son noktası, yeni bir geleceğin ilk adımı olan 30 Ağustos Zaferi’ni dün olduğu gibi bugün ve yarın da aynı sorumluluk, aynı kararlılık ve aynı inançla yaşatmayı sürdüreceğiz.

HAKLI VE ONURLU SAVAŞ

Tarihe altın harflerle yazılmış bu haklı ve onurlu savaşın sonunda kazanılan 30 Ağustos Zaferi’ni kutluyor; başta ebedi ve değişmez liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bağımsızlığı için savaşan tüm kahraman gazilerimizi, şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.