300 araç kapasiteli otopark

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden imar yolları açılması çalışmasını ve 300 araç kapasiteli açık otopark yapımı ile Çolakoğlu Sokak’ta devam eden düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

300 araç kapasiteli otopark
26 Nisan 2018 Perşembe 15:15

Cumhuriyet Mahallesi’nde 300 araçlık açık otopark yapım çalışmalarına başlanıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kartal Tepe Piknik Alanı’nda yapılan çalışmalar neticesinde vatandaşlarımız buraya akın etmeye başladı. Dolayısıyla bölgede bir otopark ihtiyacı oluştu. Kartal Tepe Piknik Alanı bölgesinde yapımına başladığımız 300 araçlık açık otopark ile bu ihtiyacı karşılamış olacağız” dedi. Başkan Akay, ayrıca Cumhuriyet Mahallesi’nde artan hızlı yapılaşma nedeniyle yeni imar yollarının açılması çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini sözlerine ekledi.
 
CUMHURİYET MAHALLESİ’NE YENİ PAZAR YERİ YAPILIYOR
Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni bir sağlık ocağı yapıldığını kaydeden Başkan Akay, “Bu sağlık ocağının hemen arka tarafında bir Pazar Yeri oluşturuyoruz. Çalışmaların tamamlanmasının ardından daha önce Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nı önünde tezgahını açan Pazar esnafımız, bundan sonra tezgahını yeni belirlenen Pazar Yeri alanında açacak” diye konuştu.
 
KAPALI PAZAR YERİ HAZİRAN’DA AÇILIYOR
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay daha sonra yapım çalışmaları devam eden Kapalı Pazar Yeri’nde incelemelerde bulundu. Çalışmalar kapsamında sona gelindiğini belirten Başkan Akay, Haziran ayı içinde Kapalı Pazar Yeri’nin vatandaşların kullanımına açılacağını sözlerine ekledi.
 
ÇOLAKOĞLU SOKAK YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞACAK
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay daha sonra Çolakoğlu Sokak’ta devam eden düzenleme çalışmalarını inceledi. Çalışmalar kapsamında bölgede bulunan park duvarının yıkılarak yolun genişletildiğini ifade eden Başkan Akay, “Bundan sonraki süreçte kaldırım ve asfaltlama çalışmaları ile Çolakoğlu Sokağımızı yeni görünümüne kavuşturmuş olacağız” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.