300 fidanı toprakla buluşturdular

Ekolojik, ekonomik ve sosyal açıdan büyük öneme sahip olan ormanlarımızı korumak, sürdürülebilir şekilde yönetmek ve gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakma amacı ile her yıl 11 Kasım günü saat 11.00'de düzenlenmesi kararı alınan “Milli Ağaçlandırma Günü” dolayısı ile Türk Ocağı Çerkezköy Şubesi ve Orman Genel Müdürlüğü işbirliği ile Hallaçlı Yolu üzerinde 300 adet fidan dikildi.

300 fidanı toprakla buluşturdular
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
11 Kasım 2020 Çarşamba 12:35


Türk Ocakları Çerkezköy Şube Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü işbirliği ile Hallaçlı Yolu üzerinde gerçekleştirilen ağaç dikimine Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram, Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş, kamu kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.
 TÜRK OCAKLARI ŞUBE BAŞKANI TEŞEKKÜR ETTİ
 Hallaçlı Yolu üzerinde Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı alanda 300 adet çam ve yapraklı ağaç fidanlarını toprakla buluşturduklarını belirten Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş, “Alanın hazırlanmasında emeği ve katkısı olan Çerkezköy Belediyesi’ne ve Çerkezköy Orman İşletme Şefliğine teşekkür ediyorum. Bugün gerçekleştirdiğimiz fidan dikimine katılan Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci ve protokol üyeleri ile öğrencilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
  ÖTÜKEN-İLTERİŞ KAĞAN HATIRA ORMANI
  Ağaç dikimi gerçekleştirilen alanın adının Milli mücadelenin 100. Yıl anısına ‘Ötüken-İlteriş Kağan Hatıra Ormanı’ olacağını belirten Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş, “İnşallah bu diktiğimiz fidanlar büyüyüp, serpilecek ve daha yeşil bir Çerkezköy’ün gelecekte oluşmasına katkı sağlayacak” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.