3’üncü kez izleyiciyle buluştu

Çerkezköy Belediyesi Tiyatro Topluluğu ‘İstanbul Müzikali’ adlı tiyatro oyunuyla üçüncü kez seyircisiyle buluştu. İstanbul’un geçmiş yaşamı ile bu günkü yaşamı arasındaki farklılıkları komedi tarzında ele alan oyun izleyenlerden tam not aldı

3’üncü kez izleyiciyle buluştu
01 Mayıs 2016 Pazar 16:15

 YENİDEN İZLEYİCİYLE BULUŞTULAR

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilerek Mart Ayı içerisinde Veliköy ve Çerkezköy’de sahne alan Çerkezköy Belediyesi Tiyatro Topluluğu İstanbul Müzikali isimli oyunu ile yeniden tiyatroseverlerin karşısına çıktı.

BÜYÜK ALKIŞ TOPLADILAR

Çıkmış oldukları her sahnede izleyicilerin beğenisini toplayan Tiyatro Topluluğu Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde izleyicilerine kahkaha dolu bir akşam yaşattı. Saat 20.00’da başlayan İstanbul Müzikali isimli oyuna Çerkezköylü vatandaşlarımızın katılımı yoğun olurken, oyuncular sergilemiş oldukları performansları ile izleyicilerinden büyük alkış topladı.

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.