4-6 yaş Kuran kursları devam ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan yeni uygulama ile okul öncesi yaş olan 4-6 yaş arası çocuklara yönelik Kuran Kursları kapsamında 4-6 yaş arası Kuran Kursu Mimar Sinan Cami Kuran Kursu'nda eğitim öğretime devam ediyor

4-6 yaş Kuran kursları devam ediyor
24 Aralık 2014 Çarşamba 19:06

 KÜÇÜKLERDE 34 YETİŞKİNLERDE 40 KİŞİ EĞİTİM GÖRÜYOR

4-6 yaş çocuklarına yönelik Kuran Kurslarında sabah ve öğlen gurubu olarak toplamda 34 öğrencinin kuran eğitimi gördüğünü belirten Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna "Kursumuzda iki sınıfımız var. 4-6 yaş gurubu çocuklarımızın anneleri de yetişkin sınıfında toplamda 40 kişi olarak eğitim görüyorlar" dedi.

DİNİ BİLGİLER ÖĞRETİLİYOR

Kuran Kursları kapsamında 4-6 yaş guruplarına verilen eğitim ile ilgili de bilgiler veren Müftü Tuna "Kurslarımızda öğrencilerimize Kuran okuma eğitiminin yanı sıra ayrıca dini bilgiler de öğretiliyor" ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.