4 bin aileye erzak yardımı

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi 4 bin aileye Ramazan yardımı yapıldı

4 bin aileye erzak yardımı
08 Haziran 2018 Cuma 12:48

Çerkezköy Belediyesi ve mahalle muhtarları tarafından ilçe genelinde tespit edilen toplam 4 bin aileye Ramazan ayı dolayısı ile gıda yardımında bulunduklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, kardeşlik köprülerinin üst düzeye çıktığı Ramazan ayı nedeni ile kentimiz genelinde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 4 bin aileye erzak paketi dağıttık” dedi.

BELİRLENEN AİLELERİN EVLERİNE TESLİM ETTİK
Ramazan ayı nedeni ile hazırlanan erzak paketlerinin Ramazan ayının başlaması ile birlikte Çerkezköy Belediyesi görevlilerince tespit edilen ailelerin evlerine kadar götürülüp, teslim edildiğini belirten Başkan Akay, “Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da dağıtımını yaptığımız 4 bin erzak paketini vatandaşlarımız afiyetle, güzel günlerde yerler” dedikten sonra Çerkezköy Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydetti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan - 2 yıl önce
Ben epleks hastasıyım ve sağ elimi dondurulacak çalışamıyorum gıda sebze-meyve temizlik koli yardım ihtiyaçımız var sizden yardım istiyoruz.