40. yayın yılımız başladı ​

Yıllardır bölgenin en ilkeli, tutarlı, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, tarafsız yayın kuruluşu olan Çerkezköy Gazetesi, 40. yayın yılına girişini kutladı

40. yayın yılımız başladı ​
07 Ocak 2019 Pazartesi 19:25

39 YILI GERİDE BIRAKTIK
7 Ocak 1980 yılında rahmetli Sabri Avcılar’ın kuruculuğunda yayın hayatına başlayan ve geride bıraktığı 39 yılda her türlü zorluğa rağmen okurlarından aldığı destek ve güçle Çerkezköy’ün ve bölgenin sorunlarını kamuoyunun gündemine taşıyan, yapıcı eleştirileri ve yol gösterici yayınları ile bölgenin doğru habercilik alanında eli-ayağı, gözü-kulağı olan ÇERKEZKÖY GAZETESİ, 40. yıla da aynı yayın anlayışı ve çizgisi ile girmenin haklı gururunu yaşıyor.

TEŞEKKÜRLER
Gazetemizin 40. yayın yılına girişi dolayısıyla gazetemizi ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başta olmak üzere; bizzat gelen, çiçek gönderen, arayan ve mesaj atan tüm okurlarımıza ve dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

GÜCÜMÜZÜ SİZDEN ALIYORUZ
Kurulduğu günden bu yana, Çerkezköy ile bölgenin çıkarlarını her şeyin üstünde tutan, bölgenin geleceğini düşünen, yapıcı ve yol gösterici tutumuyla Çerkezköy’ün ve bölge halkının sorunlarını kamuoyuna aktaran ve gündemde tutan ÇERKEZKÖY GAZETESİ, 40. yılında da siz okurlarından aldığı güçle, bölgenin en saygın, ilkeli, tutarlı ve tarafsız gazetesi olmayı sürdürmeye devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.