400 fidan toprakla buluştu

Çerkezköy Belediyesi’nin 21 – 26 Mart Orman Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikle 400 çam fidanı toprakla buluştu; 500 çam fidanı da farklı bölgelerde hayat bulmaları için katılımcılara hediye edildi

400 fidan toprakla buluştu
23 Mart 2017 Perşembe 12:58

ORMAN HAFTASI KAPSAMINDA ETKİNLİK DÜZENLENDİ
Çerkezköy Belediyesi 21 – 26 Mart Orman Haftası dolayısıyla Ambardere Mevkii eski Çerkezköy – Büyükçavuşlu yolu kenarında çam dikme etkinliği düzenledi. Etkinlikte 400 çam fidanı toprakla buluşurken, 500 fidan da katılımcılara dağıtıldı.
YOĞUN KATILIM YAŞANDI
Düzenlenen etkinliğe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkanları Kemal Gümüş, Mustafa Gümüş, İmdat Özgör, Enver Bayram, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar, Çerkezköy Belediyesi daire amirleri ve personelleri, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Taha Aslanlı, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, İlçe Halk Eğitim Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türker, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, TSD Çerkezköy Şube üyeleri, Mahalle Muhtarları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
AĞAÇLAR BİZLERİN GELECEĞİ
Etkinlik öncesinde kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ‘’Bugün, Orman Haftası dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz fidan dikme etkinliğinde sizlerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Çerkezköy’ü güzelleştirmek için öncelikle yeşil alanlarımıza, fidanlarımıza ve ormanlarımıza sahip çıkıp sonra da bunları çoğaltmamız gerektiğine inanıyorum. Orman ve ağaçlar bizlerin geleceği ve onlara ihtiyacımız var. Bu yüzden bugün burada 400 çam fidanını toprakla buluşturacağız.’’ ifadelerini kullandı.
GERÇEK DOSTLAR KROMOZOM SAYMAZ
21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ne de dikkat çeken Başkan Akay, günün anlam ve önemine ilişkin açılan ‘Gerçek dostlar kromozom saymaz. Çünkü Down Sendromu 1 eksiklik değil +1 fazlalıktır’ pankartı alkışlayarak vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.
500 FİDAN DA HEDİYE EDİLDİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın konuşmalarının ardından fidan dikimi için ayrılan alana geçilerek 400 adet çam fidanı toprakla buluşturuldu. Etkinlik esnasında katılımcılara 500 adet çam fidanı dağıtılırken sandviç ve meyve suyu ikram edildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ysmin - 7 yıl önce
Yazık, şanssız fidanlar Termik santralin zehirinde kalacak.