40'ın üzerinde işçinin işine son veriliyor

Çerkezköy Belediyesi’nde çalışan ve Belediye eski Başkanı Ali Ertem döneminde işe alınan 40’ın üzerinde işçinin işine son verilecek. İş akdi feshedilenlere gerekli bildirimlerin yapıldığı, 2 Ocak’ta 40’ın üzerinde işçinin işine son verildiği öğrenildi

40'ın üzerinde işçinin işine son veriliyor
02 Ocak 2015 Cuma 08:24

 Çerkezköy Belediyesi’ne hizmet veren taşeron firmanın sözleşmesinin sona ermesi ve yeni ihaleyi başka bir firmanın kazanmasının ardından gözler taşeron işçilere çevrildi.

40’IN ÜZERİNDE İŞÇİ ÇIKARILDI

Çerkezköy Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışan ve Ali Ertem döneminde işe alınan 40’ın üzerinde işçinin 2 Ocak’ta iş akdinin feshedildiği öğrenildi.

İHTİYACIMIZA GÖRE BELİRLEDİK

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Büyükşehir Belediyesi’nin kurulmasının ardından Çerkezköy Belediyesi’ne bağlı bazı birimlerin Büyükşehir’e geçtiğini hatırlatarak "Bazı birimlerin Büyükşehir’e bağlanmasının ardından bazı işçiler boşa çıktı. Bu nedenle biz de kadroları ihtiyacımıza göre belirledik” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalcin tok - 9 yıl önce
40 işçi atıldı büyükşehir muhatap su parası katladı büyükşehir muhatap iskansız su yok büyükşehir muhatap oy zamanı kim muhatap göreceğiz
Avatar
VATANDAŞ - 9 yıl önce
allah büyüktür bu karda kişta mi̇lleti̇ i̇şsi̇z birakanlar utansiz ki̇mseni̇n ahi ki̇msede kalmaz allah büyüktür.
Avatar
Egemen kurt - 9 yıl önce
Sizin ihtiyacınız olan işi bileni çıkartıp yerine chpye çalışanı almak.fazlalık anlayışınız buysa 4yıl sonra görüşmek üzere..
Avatar
ali kal - 9 yıl önce
çok istediniz büyük şehir olsun akp gelsin daha da yesin ama olmadı şimdi ağlayıp durmayın.
Avatar
Empati - 9 yıl önce
fazlaliktan dolayi çıkardık diyorlar.. peki yerine kimse gelmeyecek mi ? okadar çok kişi eşini dostunu ise koymaya çalışıyor ki ! telefonlar susmuyordur belkide... goreceksiniz çok değil 1 haftaya 40 dan fazla kişi yeni ise basliycak
Avatar
Vatandaş - 9 yıl önce
işinize gelince chp seçim bildirgesinde taşeron yoktu dersiniz, işinize gelincede chp taşeronları işten çıkardı dersiniz. adı üzerine taşeron, belli bir süreliğine işe alındıklarını kendileri bilmiyormu? taşeron yasasını çıkaranlara oy verip taşeron işçiyi çıkardı diye başkasına laf atmak nasıl bir kafanın ürünü?
Avatar
esnaf - 9 yıl önce @yalcin tok
sanki chp seçmenisiniz. büyükşehir yasasını çıkaran kimdi? belediyenin su kaynaklarını 70 kilometre ötedeki tekirdağa veren faturaları tekirdağa aktaran, itfayeyi, imar işlerini çerkezköyden alıp tekirdağa veren kimdi? açmalamayın kime oy verdiyseniz onun marifeti bunlar sanki chp üyesiymiş gibi konuşmayın. oy verdiğiniz akp nin işleri.
Avatar
hüseyin - 9 yıl önce
imdat bey o koltuga oturdun ama gözlerin insanları görmüyur bunu bil sana o koltugu vermezler alsaydı ali ertem alır götürürdü onada kalmadı arkandan konuşturma eşit ol ben bir senden daha iyi cehepeliyim başkan nedemişti a partili b bartili yok ne oldu başkan imdat başkan insanları kücüm süyor ekibine bile sahip cıkamıyomusun