45 dakika da ev kül oldu

Geçtiğimiz akşam üzeri saat 18.00 sularında Bağlık Mahallesi Kartal sokakta meydana gelen ve nedeni henüz belli olmayan yangında bir ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

45 dakika da ev kül oldu
11 Temmuz 2007 Çarşamba 08:35

İÇERİDEKİLER POLİS VE İTFAİYE TARAFINDAN KURTARILDI

Bağlık Mahallesi Kartal Sokak no 16'da bulunan Muhammet Çetinkaya'ya ait olduğu öğrenilen binanın teras katında meydana gelen yangın korku dolu anlar yaşattı. Çevre sakinleri ve itfaiye yetkililerinden edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti; Bağlık Mahallesi Kartal Sokak no 16'da bulunan apartmanın ev olarak kullanılan teras katında akşam üzeri saat 18.00 sularında yangın başladı.

Çatıyı ve evin içerisini bir anda alevlerin sarması üzerine büyüyen yangına, çevre sakinleri tarafından haber verilen itfaiye ekipleri anında müdehale ettiler. Giderek büyüyen yangın sırasında içeride insan olduğu anlaşılınca devreye polis ekipleri de girerek itfaiye erleri ile birlikte, itfaiye aracının merdiveni ile evin içerisine girerek içeride bulunanları kurtardılar.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Amirliği, Kapaklı Belediyesi İtfaiye Amirliği, Veliköy Belediyesi İtfaiye Amirliği, OSB İtfaiye Amirliği ve BSH İtfaiye Amirliği ekiplerinin söndürme çalışmalarını yaptığı yangında ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Yangının devam ettiği sırada içeride bulunanların yakınları olay yerine koşarak geldiler, bu sırada yangının devam ettiğini görerek sinir krizleri geçirdiler.

Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri, itfaiye aracının uzun merdiveni ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin gayretli ve fedakar çalışmaları tarafından evden çıkartılanlar ise Çerkezköy Devlet Hastanesinde duman zehirlenmesi teşhisi ile tedavi altına alındılar.

Yaklaşık 1 saat süren yangında ev tamamen kül olup kullanılmaz hale gelirken, büyük bir mucize eseri can kaybının yaşanmaması sevinç yarattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.