480 nikah gerçekleştirildi

Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte Kızılpınar ve Veliköy’ün mahalle olarak Çerkezköy’e bağlanmasının ardından ilk 6 aylık zaman diliminde 480 nikah işleminin gerçekleştirildiği ifade edildi

 480 nikah gerçekleştirildi
01 Temmuz 2015 Çarşamba 17:34

 480 ÇİFTİN NİKAHI KIYILDI

Çerkezköy Belediyesi yetkililerinden yapılan açıklamalara göre 2015 yılının ilk altı aylık döneminde 480 çiftin nikah işlemi gerçekleştirildi. Yetkililerden alınan bilgilere göre 2015 yılının Ocak ayında 48, Şubat ayında 54, Mart ayında 66, Nisan ayında 81, Mayıs ayında 123 ve Haziran ayında da 108 çiftin nikah işlemleri gerçekleştirildi.

EN FAZLA MAYIS AYINDA NİKAH KIYILDI

6 aylık dilimde toplamda 480 çift dünya evine girerken, en çok nikah işlemi Mayıs ayında 123 kişi ile gerçekleşirken, en az nikah kıydırma da 48 kişi ile Ocak ayında yapıldı. Yetkililer Evlilik oranlarının artış sebebini de Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasının ardından Kızılpınar ve Veliköy’ün Çerkezköy’e bağlanmasından dolayı olduğunu ifade ettiler.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.