5 engelli vatandaş tekerlekli sandalyeye kavuştu

Çerkezköy Belediyesi tarafından 5 adet ihtiyaç sahibi engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye edildi

5 engelli vatandaş tekerlekli sandalyeye kavuştu
03 Mart 2015 Salı 18:16

 VATANDAŞLARIMIZA HİZMET ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Engellilerin hayatlarını kolaylaştırma yönünde önemli çalışmalar yapan Çerkezköy Belediyesi, 5 adet engelli vatandaşa elektrikli tekerlekli sandalye hediye etti. İhtiyaç sahibi 5 vatandaşa elektrikli tekerlekli sandalyeyi Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte veren Belediye Başkanı Vahap Akay, "Çeşitli nedenlerle sakat kalan veya doğuştan engelli olan vatandaşlarımızı topluma kazandırmalı, onları sosyal hayatın içerisine çekmeliyiz. Sosyal Belediyeciliğin en önemli yönlerinden birisi de budur. Çerkezköy Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırma yönünde çalışmalar yapıyoruz. Onların ihtiyaçlarına ve taleplerine cevap veriyoruz. Bu doğrultuda bugün 5 engelli vatandaşımıza akülü sandalye vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” açıklamasında bulundu.

İNŞALLAH BU ARAÇLAR HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRIR

Akay konuşmasının devamında ise, “Çerkezköy Belediyesi’ne müracaat eden ve elektrikli sandalyeyi kullanabilmesi yönünde doktor raporu olan vatandaşlara yapılan incelemenin ardından sandalyeleri teslim edildi. Teslim ettiğimiz bu araçları engelli kardeşlerimizin kazasız belasız kullanmalarını temenni ediyorum. İnşallah bu araçlar hayatlarını kolaylaştırır ve toplum yaşamının içerisinde daha aktif rol alırlar” dedi.

HER ZAMAN YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

5 adet elektrikli sandalyenin Ferhat Arslantürk, İmam Huylu, Ali Yılmaz, Selim Açıkgöz ve Tuğrul Can Baştürk isimli engelli vatandaşlara verildiğini ifade eden Başkan Akay, “Gelen talepleri Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz değerlendiriyor ve uygun gördüğü kişilere elektrikli veya manuel sandalye veriliyor. Engelli çocuklarımızın, kardeşlerimizin, büyüklerimizin Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BAŞKANA VE PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİLER

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Meclis Üyelerine teşekkür eden engelli vatandaşlar ve aileleri ise, “Elektrikli sandalyeler bizlerin hayatlarını kolaylaştıracak. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve tüm Meclis Üyeleri ile Belediye personeline çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdiler. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.