5 günlük tatil izdihamı

5 günlük Ramazan Bayramı nedeni ile yeni açılan Çerkezköy Otogarı en kalabalık ve yoğun günlerini yaşadı

5 günlük tatil izdihamı
31 Temmuz 2014 Perşembe 07:52

Havaların güzel olması  ve 5 günlük Ramazan Bayramı dolayısı ile sılayı rahim ziyaretini gerçekleştirmek isteyenlerin sayısında önceki yıllara göre yüksek oranda artış yaşanırken, Çerkezköy ve civarında oturan vatandaşların önemli bir kısmının Ramazan Bayramı'nda akraba, eş ve dost ziyareti gerçekleştirebilmek için seyahate çıktığı öğrenildi.
 
İZDİHAM YAŞANDI
Çerkezköy Otogarı’nda özellikle Cuma gününden itibaren Ramazan Bayramı yoğunluğu yaşanırken, vatandaşlar memleketlerine gitmek için Otogara akın ettiler. Çerkezköy Otogarı’nda en fazla yoğunluk İstanbul seferlerinde yaşanırken, Arefe Günü’ne kadar bayram tatili için memleketlerine giden vatandaşlar izdihama neden oldular.
 
HAFTASONU YİNE ARTACAK
Çerkezköy’den direk seferlerin yapıldığı Karadeniz, Ege ve İç Anadolu illerine otobüsler dolu gidip dolu gelirken, Otogar’daki yoğunluk Bayramın birinci günü itibari ile yerini sakinliği bıraktı. Anadolu’nun değişik vilayetlerine giden vatandaşların dönecek olması nedeni ile yoğunluğun bu hafta sonu da artması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.