5 yeni otobüs durağı konuldu

Çerkezköy Belediyesi’nin tespit ettiği 4 noktaya Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 5 adet yeni otobüs durağı konuldu

5 yeni otobüs durağı konuldu
27 Ocak 2015 Salı 18:19

 5 OTOBÜS DURAĞI KONULDU

Vatandaşların otobüs durağı taleplerini yerine getirmek için harekete geçen Çerkezköy Belediyesi, 2015 yılı içerisinde koyduğu 20 adet modern otobüs durağının ardından tespit ettiği 4 noktaya Tekirdağ büyükşehir Belediyesi tarafından 5 adet otobüs durağı daha koydurdu.

TALEP VE İSTEK DOĞRULTUSUNDA YAPIYORUZ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Namık Kemal Bulvarı Kapalı Spor Salonu’nun olduğu bölgeye 2 adet, Namık Kemal Bulvarı Bahçeli Camii’nin olduğu bölgeye bir adet, Kızılpınar Kahveler Durağı’nın olduğu bölgeye 1 adet, Kızılpınar’ın Çerkezköy girişine 1 adet olmak üzere toplam 5 adet yeni otobüs durağı konulduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Vatandaşlarımızdan gelen talep ve istekler doğrultusunda ilçemize yeni otobüs durakları koyuyoruz” açıklamasında bulundu.

MODERN DURAK SAYISI 25’E ÇIKTI

Önceden İlçenin muhtelif bölgelerine toplam 20 adet yeni otobüs durağı koyduklarını ifade eden Akay, “Son konulan modern duraklar ile bu sayı 25’e çıktı. Oldukça modern ve şık olan otobüs duraklarında vatandaşlarımızın kışın yağmur ve kardan, yazın ise güneş ışının korunacak. Vatandaşa hizmet odaklı Belediyecilik anlayışı çerçevesinde tüm yatırımlarımız vatandaşımızın refah ve mutluluğu için” diye konuştu.

YENİ DURAKLAR DEVAM EDECEK

Önümüzdeki günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yeni duraklar alacaklarını ve onların da montajının yapılacağını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Vatandaşlarımızdan gelecek talepler doğrultusunda yeni otobüs durakları ilçemizin muhtelif yerlerine konulmaya devam edecek” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet - 9 yıl önce
ambardereyede lazım yolda lazım durata lazım
Avatar
vatandaş - 9 yıl önce
duraklar güzel modern ve şık. siz asıl minübüsçüleri adam edin. durakta duranı yok adamlar at arabası gibi canları nerde isterse orda duruyor yolcu gördümü trafiğin ortasında zınk diye durup yolcu indir bindir yapıyor. tekirdağda duraktan başka yerde duramıyor arabalar durağın 20 metre yanından el salladım durmadı illa durakta duruyor çerkezköyde ise durum berbat.
Avatar
Veliköylüler - 9 yıl önce
Veliköy eski belediye karşısındaki durakta hasarlar var yenilenmesi gerekiyor Veliköyün hoplatıp zıplatan yoluna da bir el atın artık.Veliköy 2 meclis üyesini sadece el kaldırıp indirsinler diye seçmedi oraya Veliköye faydalı işler yapın biraz