50 binin üzerinde vatandaş iftar yaptı

Süleymanpaşa Belediyesi, Gönül Sofraları adı altında her akşam ayrı bir mahallede gerçekleştirdiği iftar organizasyonunda sona yaklaşılırken Değirmenaltı Mahallesi’nde binlerce vatandaş oruçlarını birlikte açtı.

50 binin üzerinde vatandaş iftar yaptı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:31

BELEDİYENİN KASASINDAN 1 KURUŞ ÇIKMADI
Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından finanse edilen ve Süleymanpaşa Belediyesi’nin kasasından hiçbir bedel çıkmayan iftar programında Değirmenaltı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Güneş, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel vatandaşlara seslendi. Gecede Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne teşekkür eden Başkan Cüneyt Yüksel, “Değirmenaltı Mahallemizde orucumuzu hep birlikte açmamızı sağlayan Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanım Ali Rıza Eti ve yönetimine canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu akşam üç binin üzerinde hemşerimiz ile bize iftar açmayı nasip ettiği, bizi bu sofralarda buluşturduğu için yüce yaradana şükürler olsun. Bu ramazan ayında yaklaşık 50 bin hemşerimiz ile iftar açmayı planlamıştık. Allah’a hamdolsun 50 binin çok üzerine çıkıyoruz. Ben sevdiklerinizle birlikte nice ramazanlara ulaşmanızı, nice bayramlara ulaşmanızı cenabı haktan yad ediyorum” diye konuştu.
FESTİVALE DAVET ETTİ
Bayram sonrası gerçekleşecek Kiraz Festivali ile ilgili konuşan Yüksel, herkesi Kiraz Festivali’ne katılmaya davet etti. Yüksel, “6 Haziran itibari ile Kiraz Festivalimiz başlayacak. Hatta 5 Haziran’da yerel sanatçılar konserimiz ile festivale ısınacağız. Ben Kiraz festivalimize tüm Değirmenaltı Mahallesindeki hemşerilerimizi ve öğrenci kardeşlerimi davet ediyorum. Çok güzel bir festival olacak. Birbirinden güzel sanatçılar olacak. Bu güzelliği hep birlikte yaşayalım” dedi. Değirmenaltı Mahallesi Gönül Sofrası programı ramazan şerbeti, Osmanlı macunu ve pamuk helva ikramı ile sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.