50 TL fark ile ihale Hacıoğlu'nun

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılan 'Er Kaynak Camii Çevre Duvarı, Tuvalet, Abdesthane ve Çevre Düzenleme İhalesi'ni 72 bin 950 TL'lik teklif ile Hacıoğlu İnşaat isimli firma alırken, Hacıoğlu İnşaat'ın ardından en düşük 2. teklifi veren Ascem İnşaat ihaleyi 50 TL ile alamadı

50 TL fark ile ihale Hacıoğlu'nun
18 Temmuz 2011 Pazartesi 00:00

3 FİRMA KATILDI
Çerkezköy Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Er Kaynak Camii Çevre Duvarı, Tuvalet, Abdesthane ve Çevre Düzenleme İhalesi'ne 3 firma katıldı. 87 bin 437 TL yaklaşık maliyet ile ihaleye çıkan işe Asri İnşaat 74 bin TL'lik teklif verirken, Asri İnşaat 73 bin TL'lik bir teklif verdi. İhaleye katılan 3. firma olan Hacıoğlu İnşaat ise ihalede 72 bin 950 TL'lik teklif verirken, en uygun teklifi veren firma oldu.
ER KAYNAK CAMİİ'NDE ÇALIŞMA YAPILACAK
İhale Komisyonu'nun zarfları açması ve teklifleri okumasının ardından ihale sona ererken, ihale ile ilgili son kararı İhale Komisyonu'nun vereceği öğrenildi. İhaleyi alan firmanın ihale şartnamesinde belirtilen süre içerisinde GOP Mahallesi'nde bulunan Er Kaynak Camii'nin çevre duvarı ile çevre düzenlemesini yapacağı ve ayrıca söz konusu camiye tuvalet ve abdesthane yapacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.