50 üniversite öğrencisine uzman polislik şansı

2007-2008 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı olarak fakülte ve yüksekokullarda okutulmak üzere belirlenen bölümlerde toplam 50 öğrencinin alınacağı açıklandı.

50 üniversite öğrencisine uzman polislik şansı
02 Ağustos 2007 Perşembe 08:25

Yapılan açıklamada Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı olarak Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ihtiyaç duyduğu uzmanlık alanındaki personel ihtiyacını karşılamak üzere Ankara'daki Devlet Üniversitelerinin çeşitli bölümlerinde okuyan öğrencileri bünyesine alarak, fakültelerindeki eğitimlerin yanı sıra, özel disiplin kuralları çerçevesinde öğrencilere eğitim - öğretim ve mesleki eğitim veren bir birim olduğu kaydedilerek, şöyle denildi:

FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLAR BAŞVURU ŞARTLARI

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı olarak Emniyet Genel Müdürlüğünün ihtiyaç duyduğu uzmanlık alanındaki personel ihtiyacını karşılamak üzere Ankara'daki devlet üniversitelerinin çeşitli bölümlerinde okuyan öğrencileri bünyesine alarak, fakültelerindeki eğitimlerinin yanı sıra, özel disiplin kuralları çerçevesinde öğrencilere eğitim-öğretim ve mesleki eğitim veren bir birimdir. 2007-2008 eğitim-öğretim yılında Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı olarak fakülte ve yüksekokullarda okutulmak üzere aşağıda belirtilen bölümlerde toplam 50 öğrenci alınacaktır. Kayıtla ilgili bilgileri gazetenizde bulabilirsiniz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.