500 bin TL’lik çek-senetlerle yakalandı

Kapaklı’da bir işyeri sahibinin silahla yaralanması olayını azmettirdiği iddia edilen İ. D., Çorlu’da düzenlenen bir operasyonla yakalanarak göz altına alındı. İ.D.’nin yakalanmasının ardından arabasında ve evinde yapılan aramada yaklaşık 500 bin TL’lik çek-senet ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen İ.D., azmettirici olayından tutuksuz yargılanırken, çek-senet ve kesinleşmiş cezalarından dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildi

500 bin TL’lik çek-senetlerle yakalandı
03 Şubat 2015 Salı 08:44

 SABAH SAATLERİNDE OPERASYON DÜZENLENDİ

Geçtiğimiz günlerde Kapaklı’da meydana gelen olayda A. K., aralarında tartışma çıkan işyeri sahibi V.P.’yi işyerinde bacağından silahla yaralamıştı. Olayın ardından Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayın zanlısı A. K., ile azmettiricisi olduğu iddia edilen İ. D.’nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. A. K., ile İ. D.,’nin Saray’ın Pazarcık Mahallesi’nde bir eve saklandığı bilgisine ulaşan Asayiş ekipleri zanlıların bulunduğu eve sabah saatlerinde operasyon düzenledi.

A.K. EVİN ÇATI KATINDA YAKALANDI

Asayiş ekiplerini fark eden A. K., evin çatısına saklanırken İ. D., kaçarak kayıplara karıştı. Evde detaylı bir arama gerçekleştiren polis, A.K’yı saklandığı evin çatısında kıskıvrak yakaladı. Evde aramayı derinleştiren emniyet ekipleri, olaya karıştığı iddia edilen suç aleti silah ile tarihi eser olduğu düşünülen bir plakaya da el konuldu.

YAKLAŞIK 70 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, silahla yaralama olayının azmettiricisi olduğu iddia edilen İ.D.’yi ise Çorlu’da düzenlenen operasyonda yakalayarak gözaltına aldı. İ.D.’nin yakalanmasının ardından arabasında ve evinde yapılan aramalarda yaklaşık 500 bin TL tutarında çek-senet ele geçirildi. İlk ifadesi Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde alınan İ. D., yapılan sorgulamasının ardından Adliye’ye çıkarıldı. Azmettirici iddiasından tutuksuz yargılanma kararı çıkan İ.D., çek-senet ve kesinleşmiş cezaları nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis, çek ve senetlerde ismi bulunan yaklaşık 70 kişinin ifadesini aldı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.