56 araç üzerinde uygulama yapıldı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri tarafından Atatürk Caddesi üzerinde trafik uygulaması yapıldı. 56 araç üzerinde yapılan uygulama kapsamında emniyet kemeri başta olmak üzere birçok dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında uyarılarda bulunuldu

56 araç üzerinde uygulama yapıldı
01 Eylül 2015 Salı 17:39

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ANLATILDI

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri trafik uygulamalarına devam ediyor. Atatürk Caddesi üzerinde saat 21:00 ila 22:00 arasında yapılan trafik uygulamasında araç sürücülerine sıkı denetim yapıldı. Araç sürücüleri üzerinde ehliyet ve ruhsat sorgulaması yapan trafik polisleri daha sonra emniyet kemeri kullanmayan sürücülere emniyet kemerinin kullanılması ve genel trafik kuralları hakkında bilgiler verdiler.

İDARİ PARA CEZALARI YAZILDI

Yaklaşık 56 araç üzerinde yapılan uygulamada, çevreye rahatsızlık veren gürültü kirliliğine neden olan abart egzoz ve yüksek sesle müzik yayını yapan araçlara da trafik ekipleri tarafından idari para cezaları yazıldı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.