57. Alay'ın veda ziyaretleri sürüyor

13 Mart Pazartesi günü Tekirdağ Valiliği önünden başlayacak ve 18 Mart Cumartesi günü 57. Alay’ın şehit olduğu Çanakkale’de sona erecek olan Geleneksel 57. Alay Yürüyüşüne Çerkezköy’den katılacak olan Mehmet Zafer Avcılar, Mustafa Çiftçi, Bahadır Baydar, İhsan Engin ve Cemil Şenel Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a sembolik veda ziyaretinde bulundular

57. Alay'ın veda ziyaretleri sürüyor
06 Mart 2017 Pazartesi 18:01

ÇERKEZKÖY'DEN 5 KİŞİ KATILACAK
Bu yıl 57. Alay’ın tarihi yürüyüşüne Çerkezköy’den 5 kişinin katıldığını belirten Yürüyüş Komitesi Başkanı M. Zafer Avcılar, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş’a sembolik veda ziyaretinde bulunduklarını belirterek, Cuma günü Vatan Size Minnettar Anıtı önünde düzenlenecek törenin ardından Yürüyüş Komitesi’nin Çerkezköy’den; Pazartesi günü ise Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenecek tören ile Tekirdağ’dan uğurlanacağını ifade etti.
ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARET EDİLECEK
Cuma günü düzenlenecek törenin ardından Çerkezköy’ün ana caddelerinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunacaklarını ve Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 57. Alay Yürüyüş Arabası’nın da ilçede dolaşacağını belirten Yürüyüş Komitesi Başkanı M. Zafer Avcılar, 57. Alay Yürüyüş Komitesi’ne her platformda verdiği destek ve katkı için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkürlerini iletti.
MUTLU VE GURURLUYUZ
“57. Alay Yürüyüş Komitesi olarak attığımız her adımın bir minnet ve rahmet olduğunun bilincindeyiz” diyen Yürüyüş Komitesi Başkanı M. Zafer Avcılar, her sene sivil insiyatif olarak bu anlamlı yürüyüşe katılmaktan dolayı son derece mutlu ve gururlu olduklarını ifade etti.
57. ALAY VURGUSU YAPILDI
57. Alay’ın kuruluşunun temelinin Tekirdağ olduğunu fakat Galiçya’dan Sina Çölü’ne kadar birçok cephede bulunduğunu belirten Yürüyüş Komitesi Başkanı M. Zafer Avcılar, “Bugünlerde olmamızı sağlayan, bizleri bugünlere getiren değerlerin başında geliyor 57. Alay” ifadelerini kullandı.
BAŞARILAR DİLEDİ
57. Alay Yürüyüşü’ne katılan Mehmet Zafer Avcılar, Mustafa Çiftçi, Bahadır Baydar, İhsan Engin ve Cemil Şenel’i tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Yürüyüş Komitesi’ni Cuma günü Çerkezköy’den güzel bir tören ile uğurlayacaklarını ve her aşamada Belediye olarak yanlarında olacaklarını belirterek, yürüyüşe katılan isimlere başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.