57’nci Alay yürüyüşünü tamamladı

13 Mart tarihinde Tekirdağ Valiliği önünden başlayan ve 57. Alay’ın şehit olduğu Çanakkale’de sona eren geleneksel 57. Alay Yürüyüşü’ne katılan Çerkezköy temsilcileri Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

57’nci Alay yürüyüşünü tamamladı
26 Mart 2019 Salı 15:08

TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDULAR
Bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen 57. Alay Yürüyüşüne Çerkezköy’den katılan Mustafa Çiftçi, İhsan Engin, Cemil Şenel ve Bahtiyar Karakaş Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. 13 Mart Çarşamba günü Tekirdağ Valiliği önünden başlayan ve 5 gece 6 gün süren yürüyüş sonunda Çanakkale Şehitliği’ne ulaştıklarını belirten 57. Alay Yürüyüş Komitesi Çerkezköy Temsilcisi Mustafa Çiftçi, “Bu organizasyonda bizlerden hiçbir desteği esirgemediğiniz için size teşekkür ederiz” dedi.
AKAY’A PLAKET TAKDİM ETTİLER
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay, “57. Alay ile birlikte geçmişimize ve tarihimize sahip çıkıyoruz. 57’nci Alay’ın tarihi mücadeleye katmış olduğu hatıraları yeniden anımsamak ve atalarımızı minnetle anmak için gerçekleştirilen temsili yürüyüşü Çerkezköy olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destekleyeceğiz” dedi. 57. Alay Yürüyüş Komitesi Çerkezköy Temsilcisi Mustafa Çiftçi, daha sonra Başkan Akay’a üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün 57. Alay’a verdiği madalyanın bulunduğu bir plaket ile Çanakkale Destanı’nı konu alan bir parşömen hediye etti. Ziyaret sonunda Akay, 57. Alay Yürüyüş Komitesi Çerkezköy temsilcileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.