6 araç geri dönüşüme kazandırıldı

Kapaklı Belediyesi bünyesinde bulunan ve kullanım ömrünü tamamlamış 4 kamyon ve 2 kamyonet Makine Kimya Endüstri Kurumu (MKE) tarafından geri dönüşüme kazandırılacak.

6 araç geri dönüşüme kazandırıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Temmuz 2021 Cuma 12:30


Kapaklı Belediyesi’nde kullanım ömrü tamamlanan hurda araçlar geri dönüşüme kazandırılıyor.
GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILACAK
Belediye bünyesinde yıllarca hizmet vermiş ve kullanım ömrünü tamamlayan 4 kamyon ve 2 kamyonet ilgili komisyon kararlarının alınması ile hurdaya ayrıldı. Hurdaya ayrılan 6 araç, Makine Kimya Endüstri Kurumu’na (MKE) teslim edildi. MKE’ye teslim edilen araçlar geri dönüşüme kazandırılacak. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, araçların geri dönüşüme kazandırılması ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘Sıfır atık kapsamında belediyede yıllarca vatandaşın hizmetinde olan bugün ise hurda araç olarak bekletilen 4 kamyon ve 2 kamyoneti Makine Kimya Endüstri Kurumu’na (MKE) teslim ettik. Bu sayede hurda araçlarımız MKE aracılığıyla geri dönüşüme kazandırılacak.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.