6 ayda 313 nikah

Kapaklı Belediyesi’nde 6 ayda 313 çift, kıyılan nikâhlarıyla hayatlarını birleştirdi. Nikâh işlemi sonrasında yeni evli çiftlere içerisinde gelin-damat figürü bulunan teraryum hediye edildi

6 ayda 313 nikah
09 Temmuz 2018 Pazartesi 11:12

2018 yılının ilk 6 ayında Kapaklı’da toplam 313 çiftin nikah masasına oturarak dünya evine girdiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Belediye binamızın 5. katında hizmet veren Evlendirme Memurluğumuzda birçok çiftin mutlu gününe şahitlik ediyoruz. Aile toplumumuzun temel taşıdır. 2018 yılının ilk 6 ayında da ilçemizde 313 çift nikah masasına oturarak, dünya evine girdi. Onların o mutlu anlarına bizde ortak oluyoruz. Evlenen çiftlerimize içerisinde gelin damat figürü bulunan teraryumlarımızdan hediye ediyoruz. Evlilikleri boyunca da çiftlerimize mutluluk ve huzur diliyorum.” ifadelerini kullandı.

NİKAHLAR CANLI YAYINLANIYOR
Nikâh işlemlerinin www.kapakli.bel.tr internet sayfası üzerinden canlı yayınlandığını belirten Başkan Mandalı, “Çiftlerimizin bu mutlu gününe katılamayıp ortak olmak isteyen eş ve dostları nikâhı internet üzerinden canlı yayınımızdan izleyebilirler. İlçemiz dışında akrabaları olan vatandaşlarımızın ilgisini çeken canlı nikâh uygulamamız sayesinde, çiftlerimizin akrabaları bu mutlu günden mahrum kalmıyor, onların yanında oluyorlar.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.