6 Branşta kursiyerlere sertifika

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ve 6 farklı branşta düzenlenen Kış Spor Kursları tamamlanarak, kursiyerlere sertifikaları verildi.

6 Branşta kursiyerlere sertifika
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
09 Nisan 2021 Cuma 11:21

6 BRANŞTA KURS DÜZENLENDİ
   Çerkezköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi organize edilen Yetişkin Kış Spor Kursları 6 branşta gerçekleştirildi. Pandemi koşullarında 6 farklı branşta düzenlenen Yetişkin Kış Spor Kurslarının tamamlandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “15 Şubat tarihinde Step Aerobik, Halk Oyunları, Yoga, Masa Tenisi, Okçuluk ve İşaret Dili branşlarında başlattığımız Kış Spor Kurslarımız tamamlanarak, kurslarımızı başarı ile bitiren kursiyerlerimize sertifikalarını verdik. Pandemi koşulları altında kurslarımıza katılan kursiyerlerimize ve eğitmenlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıl pandemi olmadan, daha güzel ve sağlıklı ortamlarda, daha geniş katılımlarla yeni kurslarımızda bir araya geliriz” dedi.
SERTİFİKALARI VERİLDİ
Bu yıl ücretsiz olarak ikincisi düzenlenen Kış Spor Kurslarından Halk Oyunlarına 60, İşaret Dili’ne 55, Masa Tenisine 30, Okçuluk Kursuna 55, Step-Aerobik Kursuna 75 ve Yoga Kursuna ise 75 kursiyerin katıldığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı da  “Kurslarımıza pandemi şartları altında katılan tüm kursiyerlerimize ve eğitimcilerimize teşekkür ediyorum. Kurslarımızı başarı ile bitiren kursiyerlerimize sertifikalarını verdik. İnşallah güzel vakit geçirerek, yeni şeyler öğrenmişlerdir” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.