6 engelli vatandaşa umut oldular

Çerkezköy Belediyesi’nin sözleşmeli ambalaj atığı toplama firması Yuni Tekstil geri dönüşüm firması ortaklarından Nazan Dönmezer, 4’ü normal, 1’i obezitelere ve biride çocuklara göre olmak üzere toplam 6 adet akülü manuel tekerlekli sandalye bağışında bulundu

6 engelli vatandaşa umut oldular
09 Şubat 2016 Salı 19:17

 SANDALYE BAĞIŞINDA BULUNDU

Yuni Tekstil geri dönüşüm firması ortaklarından Nazan Dönmezer, tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Tekerlekli sandalyelerden 4’ü Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünde sahiplerine teslim edildi. Muhammet Mustafa Akyüz için alınan tekerlekli sandalye kendisine ulaştırılmak üzere annesi Gülsüm Akyüz’e teslim edilirken, Dürdane Atacı için alınan tekerlekli sandalye de kendisine verilmek üzere kızı Emine Atacı’ya teslim edildi.

EVLERİNE GİDEREK KENDİLERİNE ULAŞTIRDILAR

Ayşe Yiğit’in tekerlekli sandalyesini annesi Ayşe Yiğit teslim alırken, Ayşe Samur’un tekerlekli sandalyesini ise oğlu Osman Samur teslim aldı. Yuni Tekstil geri dönüşüm firması ortaklarından Nazan Dönmezer tarafından temin edilen 6 tekerlekli sandalyenin 4’ü Çerkezköy Belediyesi hizmet Binası önünde sahiplerine teslim edilirken, kalan 2 tekerlekli sandalye ise bizzat engelli vatandaşların evlerine gidilerek kendilerine ulaştırıldı.

SAHİPLERİNE TESLİM ETTİLER

Nazan Sönmezer ve Çerkezköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin ilk olarak Fevzi Paşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı Naim Süleymanoğlu Sokak adresine giderek Yaşar Akyüz’e tekerlekli sandalyesini teslim etti. Durmazer ve Çetin daha sonra İstasyon Mahallesi Güler Sokak’ta ikamet eden Müsaade Bilim’in evine giderek son tekerlekli sandalyeyi de sahibine teslim etmiş oldular.

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin, yaptığı konuşmada, “duyarlılıklarından dolayı Yuni Tekstil geri dönüşüm firması ortaklarından Nazan Dönmezer’e teşekkür ederiz. Çok hayırlı bir işe vesile oldular. Kendilerine teşekkür ediyor, engellilerimize de yeni sandalyelerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.