7 saat elektrik yok!

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş, Çerkezköy ve Kapaklı ilçe merkezinde yapılacak olan çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşı uyardı. 5 Mayıs Pazar günü 08.00-15.00 saatleri arasında yedi saat elektrik verilemeyeceği kaydedildi. İki ilçede 7 saatlik kesintiden 150 bine yakın abonenin de etkileneceği kaydedildi.

7 saat elektrik yok!
02 Mayıs 2019 Perşembe 15:59

BU BÖLGELERDE ELEKTRİK OLMAYACAK
Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Pazar günü Çerkezköy ve Kapaklı genelinde 7 saat süreyle elektrik kesintisi olacağını duyurdu. Yapılan açıklamada Çerkezköy’de Fevzipaşa, Gazi Osmanpaşa, Gazi Mustafa Kemal Paşa, Fatih, Bağlık, Cumhuriyet, Yıldırım Beyazıt, İstasyon ve Kızılpınar mahallerinin tamamına, Kapaklı’da İnönü, İsmetpaşa, Bahçelievler, Atatürk, Cumhuriyet, Pınarça, Karaağaç, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Karlı, Uzunhacı, Kazım Karabekir, Mimar Sinan, Fatih mahallelerinin tamamına ve Karaağaç OSB, Çerkezköy OSB ve Veliköy OSB’nin bir bölümüne 7 saat boyunca elektrik aktarılamayacağı bilgisi verildi.
TREDAŞ UYARIDA BULUNDU
TREDAŞ elektrik kesintisinin yaşandığı bölgelerde ikamet eden vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için hatırlatmalarda bulundu. TREDAŞ tarafından yapılan açıklamada, “TREDAŞ olarak enerjiyi daha kaliteli, yeterli ve sürdürebilir sunmak amacıyla planlı bakım onarım ve yatırım faaliyetleri gerçekleştirmekteyiz. TREDAŞ olarak enerjiyi daha kaliteli, yeterli ve sürdürebilir sunmak amacıyla planlı bakım onarım ve yatırım faaliyetleri gerçekleştirmekteyiz. Çerkezköy Fevzipaşa, Gazi Osman Paşa, Gazi Mustafa Kemal Paşa, Fatih, Bağlık, Cumhuriyet, Yıldırım Beyazıt, İstasyon ve Kızılpınar mahallelerinin tamamı, Kapaklı İnönü, İsmetpaşa, Bahçelievler, Atatürk, Cumhuriyet, Pınarça, Karaağaç, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Karlı, Uzunhacı mahallelerinin tamamı, Karaağaç Organize Sanayi Bölgesinin, Veliköy Organize Sanayi Bölgesinin bir bölümüne elektrik verilmeyecek” ifadeleri yer aldı. Abonelerin elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği söylendi. Ayrıca, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için ALO 186 Çağrı merkezine başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulunuldu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.