70 Ünite Kan Toplandı

Raid'in katkılarıyla gerçekleştirilen kan bağışımı kampanyası Tekirdağ ve Çorlu'dan sonra Çerkezköy'de de Çorlu Kızılay Kan İstasyonu'na ait Kan alma Otobüsün'de gerçekleştirildi.

70 Ünite Kan Toplandı
21 Ağustos 2009 Cuma 00:00

Kan Alma Otobüsü'nde gerçekleştirilen Kan Bağışı Kampanyasına Çerkezköy halkı büyük ilgi gösterirken 7 saat gibi kısa bir zaman diliminde 70 ünite kan toplandı.  

HER AY DÜZENLİ OLARAK GELİYORLAR
    Raid'in katkılarıyla gerçekleştirilen kan bağışımı kampanyası ilk olarak İzmir'de başladı. 1 doktor 3 hemşireyle kan toplayan Çorlu Kızılay Kan İstasyonu'na ait Kan alma Otobüsü her ay düzenli olarak Çerkezköy'e geliyor.

TEKİRDAĞ'IN KAN İHTİYACINI KARŞILIYORUZ
    Çorlu Kızılay Kan İstasyonu'na ait Kan alma Otobüsün'de görevli olan doktor Atilla Saraçoğlu ''Çorlu Kan Merkezi olarak Tekirdağ'ın kan ihtiyacını karşılıyacak düzeye geldiğimizi söyleyebiliriz. Bu konuda ilgilerinden dolayı Çerkezköy halkına teşekkür ediyoruz. Türk Kızılayı Kan Toplama aracı olarak her ay düzenli olarak Çerkezköy'e geliyoruz. Buradan alınan kanlar Kuzey Marmara Bölge Kan Merkezine gönderiliyor. Orada kanlar hepatit B, C, aids ve kan grubu testleri çalışılıp ihtiyacı olan hastanelere gönderiliyor. Burada Çerkezköy Devlet Hastenesinin bütün kan ihtiyacını biz karşılıyoruz. Artık kan ihtiyacımızı Türk Kızılayı karşılıyor'' dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.