700 fidan toprakla buluştu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy Belediyesi Ortaokulu’nda hayırsever Ahmet Erçin tarafından bağışlanan 700 adet fidanın toprakla buluşturulduğu ağaç dikme şenliğine katıldı.

700 fidan toprakla buluştu
27 Kasım 2017 Pazartesi 15:14

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Veliköy Belediyesi Ortaokulu bahçesinde düzenlenen fidan dikim törenine, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  Okul Müdürü Ercan Erdem, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak, hayırsever Ahmet Erçin (93) ve eşi Şükriye Erçin (88) ile çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan fidan dikme töreninde konuşan hayırsever Ahmet Erçin, “3 yıldır hayalim olan fidan dikmeyi bugünde gerçekleştirdim. Allah’a şükürler olsun, bu imkanı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Buranın boş olduğunu gördüm ve okulumuzun çehresi, havası güzelleşsin diye bu fidanları bağışlamaya karar verdim. Sağ olsun başkanımız da kolaylık gösterdi. Herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
ÇOCUKLARIMIZ BU FİDANLARIN GÖLGESİNDE BÜYÜYECEK
Okul Müdürü Ercan Erdem de, “Bugün geleceğimizin fidanlarını yetiştireceğimiz gençlerimizle beraber bu fidanları dikmek çok anlamlı oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmasına 93 yaşındaki hayırsever Ahmet Erçin’e teşekkür ederek başlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, “Ahmet amcamız Veliköy Mahallemizi 700 adet fidanla buluşturdu. Bunu da öğrencilerimizle, yani genç fidanlarımızla gerçekleştiriyor olmak da büyük önem taşıyor. Bu fidanların gölgesinde yetişen gençlerimiz, vatanımıza milletimize hayırlı bireyler olacak” ifadelerini kullandı.
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Konuşmaların tamamlanmasının ardından toplam 700 adet fidan öğrenciler tarafından toprakla buluşturuldu. 700 fidan bağışında bulunan Ahmet Erçin’e plaket takdim edilen etkinlikte Veliköy Belediyesi Ortaokulu öğrencileri tarafından müzik dinletisi de gerçekleştirildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.