700 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan erzakı dağıtıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından yeni bir sosyal sorumluluk projesi daha gerçekleştirildi. Bünyesindeki sanayicilere hizmet etmenin yanı sıra bölgesindeki vatandaşlara da yardım eden ÇOSB Bölge Müdürlüğü, sosyal sorumluluk kapsamında bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere ramazan erzakı dağıttı.

700 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan erzakı dağıtıldı
11 Mayıs 2018 Cuma 11:01

İHTİYAÇ SAHİPLERİ TESPİT EDİLDİ
ÇOSB Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan 700 erzak paketi ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Çerkezköy ve Kapaklı Kaymakamlıkları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarından alınan listelere göre belirlenen isimlere verilen erzakı alan vatandaşlar da ÇOSB’ye teşekkür etti.

DAHA ANLAMLI BİR ÇALIŞMA OLMUŞTUR
Konu ile ilgili ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nden şu açıklama yapıldı: “Bölgemiz tarafından farklı sosyal sorumluluk projelerinin gerçekleştirildiği bilinmektedir. Bu kapsamda 2018 Ramazan ayı dolayısıyla yakın alanlarda yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere erzak dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Firmalara iftar yemeği düzenlemek yerine ailelere erzak yardımı ulaştırılması daha anlamlı bir çalışma olmuştur. Bu kapsamda geçen yıl başlattığımız bu projeyi, bu yıl da devam ettiriyoruz. Amacımız, toplumsal dayanışma, paylaşma ve yardımlaşma bilincinin canlı tutulmasıdır.” 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.