75 gün sürecek 3 Milyon 285 bin 072 TL’ye mal olacak

Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesi’nin yapım çalışmaları kapsamında Çerkezköy Belediyesinde son değerlendirme toplantısı yapıldı.

75 gün sürecek 3 Milyon 285 bin 072 TL’ye mal olacak
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Ekim 2021 Salı 11:10

Yüklenici firmaya teslimatı yapılan, 3 Milyon 285 bin 072 TL’ye ihale edilen Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesi bittikten sonra asfaltlama çalışmasının da Çerkezköy Belediye’si tarafından yapılması planlanıyor.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yapılan toplantıya, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ve Nedim Yılancı, Belediye Zabıta Müdürü Kenan Erez, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı temsilcileri, yüklenici firma temsilcileri, proje müellifleri ve proje kontrol mühendisleri katıldı.

YER TESLİMİ YAPILDI

Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesinin ihalesinin gerçekleştirildiği ve yer tesliminin de yapıldığını kaydedilen toplantıda, planlanan tüm çalışmalar genel hatları ile ele alındı.

YAYA YOLU 2 METRE OLACAK

Değerlendirme toplantısında ayrıca, çalışmalar esnasında alınması gereken güvenlik önlemleri ve trafik tedbirleri de detaylı bir şekilde görüşüldü.

Proje ile ilgili bilgiler veren Başkan Akay, “Proje kapsamında mevcut genleşme derzleri değiştirilerek, Atatürk Viyadüğü’nün genel bakım onarımı yapılacak. Mevcut durumda 80 santimetre olan yaya geçiş yolları, 2 metre genişliğe kavuşturulacak” ifadelerini kullandı.

YAYA ULAŞIMI DAHA RAHAT SAĞLANACAK

Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesi’nin 75 gün içinde tamamlanmasının hedeflendiğini sözlerine ekleyen Akay, “Yüklenici firma, Atatürk Viyadüğü’nde gerekli güvenlik ve trafik tedbirlerinin alınmasının ardından yaya yolu genişletme ve bakım onarım çalışmalarına başlayacak. Projenin tamamlanmasın ile birlikte vatandaşlarımız, Atatürk Viyadüğü’nde yaya olarak çok daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilecekler” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.