75. Yıl öğrencilerinden gurur tablosu

Çorlu Zafer Koleji'nin düzenlediği 7. Geleneksel Matematik Yarışması'na katılan 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri yarışmada biri altın ikisi gümüş üçü de bronz olmak üzere altı madalya kazandılar. Öğrencilerin bu başarısında dolayı 75. Yıl İlköğretim Okulu'na lazer yazıcı ve Başarı Belgesi verildi.

75. Yıl öğrencilerinden gurur tablosu
14 Mayıs 2011 Cumartesi 00:00

Katıldığı yarışmalardan başarı elde ederek ayrılmaya alışkın olan 75.Yıl İlköğretim okulu bu alışkanlığını devam ettiriyor. Zafer Koleji'nin Atatürk İlköğretim Okulu'nda düzenlediği Matematik Yarışması'na katılan 75. Yıl İlköğretim okulu öğrencileri yarışmadan birisi altın olmak üzere altı madalya ile döndüler.
ALTI MADALYA KAZANDILAR
Atatürk İlköğretim Okulu'nda yapılan yarışmada 5. Sınıflar kategorisinde Buğra Berk Ceylan 1. olarak altın madalya, cep telefonu ve Başarı Belgesi kazandı. Yarışmada 5. sınıftan Bahadır Küçükyazı altıncı olarak ve 6. sınıftan Kerem Hurma ise 4. olarak gümüş madalya, flash disk ve Başarı Belgesi almaya hak kazandılar. Aynı yarışmada 7. sınıflar kategorisinde 15.’liği paylaşan Buse Yiğit ve Tolga Tahir Camcı bronz madalya ve Başarı Belgesi aldılar.
MATEMATİK OLİMPİYATLARI DÜZEYİNDE SORULAR SORULDU
Düzenlenen yarışma ve öğrencilerinin başarı durumları hakkında bilgi veren 75. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Burhan Açıkgöz, "Çerkezköy ve Çorlu’da bulunan her okuldan 10 öğrencinin katıldığı yarışmaya toplamda 250-300 civarı öğrenci katıldı. Öğrencilerimize sorulan sorular Matematik Olimpiyatları düzeyinde zor sorulardı. Örencilerimiz okulumuzda aldıkları eğitimle bu zor soruların üstesinden gelmeyi başarmışlardır. Öğrencilerimize bizlere böyle başarılar yaşattıkları için, öğretmenlerimizi de başarılı öğrenciler yetiştirdikleri için kutluyorum" dedi.
MATEMATİKÇİ DEĞİL, SUBAY OLMAK İSTİYOR
Matematik Yarışması'nda 1. olan Buğra Berk Ceylan ise, "Matematik dersine karşı ilgiliyim ve matematik sorularını kolayca algılayabiliyorum. Bu durumda soruları kolayca çözmemi sağlıyor. Babamın bana matematik konusunda yardımcı olması da bana önemli katkı sağlıyor. İlerleyen dönemde Matematik alanına özelikle yönelmeyi düşünmüyorum. Şuan ki hedefim ileride subay olabilmektir" dedi.
ÖĞRENCİLERİMİZİ SORGULAMAYA YÖNLENDİRİYORUZ
Buğra Berk Ceylan’ın sınıf öğretmeni olan Gülsen Göl ise, "Öğrencilerimiz dersleriyle zaten yeterince ilgililer. Teneffüs aralarında bile yanımıza gelip yapamadıkları sorular hakkında bizden yardım alıyorlar. Buğra gibi öğrencilerimizle özel olarakta ilgileniyoruz. Onlara seviyelerinin biraz üzerinde sorular sorarak gelişmelerine katkı sağlıyoruz. Öğrencilerimizi sorgulamaya, araştırmaya yönlendirerek başarılı olmalarını sağlıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.